\go
People

…rechtstreeks contact met een expert…

 • 013 466 65 64

\COMBINEER
ONLINE
EN
OFFLINE

Wim
Groels\
 • 013 466 65 67

\Milieu-
barometer

Anton
van Dongen\

\COMBINEER ONLINE EN OFFLINE

vragen?
Wim Groels

Het simpele feit dat content te waardevol is geworden om maar via één kanaal te publiceren en de klant meer dan 1 informatiebron gebruikt om zich te orienteren, geeft de behoefte aan om de communicatie boodschap via verschillende middelen en (social media)kanalen te versterken. In plaats van te kiezen tussen off- en online communicatie: combineer ze!

De oplossing: crossmediaal communiceren vanuit 1 platform. Overzichtelijk en met onze ondersteunende knowhow, leidend tot efficiente en succesvolle marketingacties.    

\Milieu- barometer

vragen?
Anton van Dongen

Als ISO-gecertificeerd bedrijf maken wij gebruik van de milieubarometer. Dit is een meetinstrument om onze milieuprestaties te meten en deze bij te sturen zodat wij onze CO2-footprint zo klein mogelijk kunnen houden. Wij zijn actief bezig om onze afvalstromen te verkleinen en alternatieven te ontwikkelen. Een groot voordeel voor jou als klant is dat er bespaart kan worden op productiekosten en je doet zaken met een bedrijf welke hart heeft voor het milieu en duurzaam produceert.


IS0 14001 en Duurzaam inkoop

Groels is gecertificeerd voor zowel de norm ISO 14001 als Duurzaam Inkoop. Dit houdt in dat alles wat wij als bedrijf doen geregistreerd wordt. Wij voldoen aan alle wettelijke regels en voorschriften en doen zelfs nog meer dan dat. Al ons afval wordt afgevoerd door een gecertificeerde afvalverwerker. Het certificaat Duurzaam Inkoop is een prachtig hulpmiddel om de gestelde milieudoelen te bereiken. Voorbeeld hiervan is het verlagen van het energieverbruik door slimme meters en beperken van bedrijfsafval.

 • 013 466 65 63

\Adviseren
&
begeleiden

Ad
van Eekelen\
 • 013 466 65 65

\cross-industry
innovation

Jozua
Ralahalu\

\Adviseren & begeleiden

vragen?
Ad van Eekelen

Het ontwikkelen van een grafisch product doen we samen! Wij weten wat we doen, zowel productietechnisch als marketingtechnisch zorgen wij voor de juiste attentiewaarde.


Materiaalkeuze

Voor een visitekaartje met extra uitstraling draaien wij onze hand niet om.
U kunt bij ons terecht voor visitekaartjes met 3D-lak, laserstansen, lamineren, rondhoeken of kleur op snee.
Wij kennen tal van mogelijkheden om uw eerste indruk onvergetelijk te maken.


Portikosten

Wanneer u uw mailing door ons laat verzorgen kunt u rekenen op de laagst mogelijke verzendkosten. Dit geldt voor de verzenders als Sandd en Post.nl . Met deze bedrijven hebben we scherpe tarieven kunnen afspreken. Dit scheelt aanzienlijk in de totale productiekosten van uw boodschap. Meer weten? Bel ons!

\cross-industry innovation

vragen?
Jozua Ralahalu

Uw boodschap via meerdere kanalen

Mijn uitdaging is om drukwerk met internet te verbinden, om campagnes te versterken of te verruimen d.m.v. van combinaties van online en offline. Naast het drukwerk faciliteren we ook in online mogelijkheden. Van websites tot e-marketing, we hebben het in huis.

We bieden ook drukwerkportals aan waar men huisstijl-artikelen of ander soort drukwerk kan bestellen. Van briefpapier tot bedrukte pennen of flyers tot rollerbanners, het kan allemaal op maat in jouw portal. Verkeerde bestellingen behoren tot het verleden, geen vergissingen meer in logo-gebruik of verkeerd besteld briefpapier.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 • 013 466 65 61

\Controle
van
je
bestanden

Gerard
Grootszwagers\
 • 013 466 65 65

\Fotografie

Cees
Verduin\

\Controle van je bestanden

vragen?
Gerard Grootszwagers

Wanneer wij jouw drukwerk verzorgen, dan wordt je bestand elektronisch gecontroleerd op veel technische punten. Aan de hand van een automatisch gegenereerd rapport kijken wij handmatig nog even in je bestand om de meest voorkomende fouten uit te sluiten. Vooral met transparante beeldelementen gaat het nogal eens verkeerd. Door op deze wijze te werken kun je er van op aan dat uw orders bij ons in goed handen zijn.

Vraagbaak

Wij krijgen vaak de vraag hoe je op de juiste manier een pdf-bestand kunt maken.
Deze werkwijze hebben we op onze website staan. Het is een korte en bondige uitleg, maar je kunt natuurlijk ook even bellen naar 013 466 65 61.

 

rasterpunten

\Fotografie

vragen?
Cees Verduin

Regelmatig hoor je dat men mooie foto’s van zichzelf zou willen hebben, maar men vindt dan dat ze zelf niet fotogeniek zijn. Foto’s zijn vandaag de dag door iedereen te maken, zeker met de opkomst van steeds betere software en lensjes op de mobiele apparaten.


Maar door een combinatie van origineel, een beetje eigenwijsheid en creativiteit te bieden kan ik je een verfrissend en mooi beeld van jezelf geven.
Deze eigenwijsheid kan je ook vertalen naar fotografie van producten en/of inzetten bij bedrijfsreportages.

Wil jij jóuw fotografie géén knop indrukken en weer wegwezen zijn, dan ben je hier aan het goede adres. Nieuwsgierig?

 • 013 466 65 65

\Communicatie

Lenny
Kitaroudis\
 • 013 466 65 65

\Creatie
en
verpakkingen

Sjaak
van Berkel\

\Communicatie

vragen?
Lenny Kitaroudis

De informatie over je bedrijf, product of dienst zo duidelijk mogelijk overbrengen kan een hele uitdaging zijn.

Wat ga je communiceren? Hoe ga je dat doen? En wanneer communiceer je?
Print en online? Of toch alleen print?

Wij denken graag met je mee over de manier waarop jouw boodschap kan worden overgebracht naar jouw doelgroep.
Wij houden de ontwikkelingen op communicatiegebied in de gaten en kunnen je adviseren over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we jouw wensen en verwachtingen kunnen waarmaken.

 

\Creatie en verpakkingen

vragen?
Sjaak van Berkel

Iets creëren is leuk! Of het om een tijdschrift, een huisstijl of banner. Wel dient de ontwerper rekening te houden met het gebruik van het ontwerp. Waar wordt het ontwerp op gebruikt? Niet ieder ontwerp is namelijk op elk medium toepasbaar. Gelukkig worden de mogelijkheden in deze tijd steeds uitgebreider is de ontwerper minder beperkt.

Verpakkingen

Een verpakking is niet alleen een omhulsel voor het product maar heeft veel meer functies. De beleving van een product wordt grotendeels bepaald door de verpakking. Daarom is het belangrijk om daar aandacht aan te besteden, het product dient immers te worden verkocht.

Natuurlijk hoort op de voorkant van een verpakking de naam van het product te staan.  Om de verpakking aantrekkelijk voor consumenten te maken is het gebruik van een afbeelding  aan te raden. Dat kan een afbeelding van het product zijn, maar in sommige gevallen is juist een andere afbeelding beter, bijvoorbeeld een afbeelding van mensen.

De achterkant van de verpakking is vrijwel altijd voorzien van de EAN streepjescode en een korte omschrijving van het product.

wij werken
samen met

volg
ons

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

direct
een vraag?

bezoekersadres

Valkenjachtstraat 25
5042 WH Tilburg
T 013 - 466 65 65
marketing@groels.nl

postadres

Postbus 1210
5004 BE Tilburg
marketing@groels.nl

overige gegevens

IBAN NL74 RABO 0171 2020 74
BIC RABONL2U
BTW NL0096.71.055.B.01
KvK Tilburg 18030836